Vaste prijzen   •   Gegarandeerd de goedkoopste   •   Huur per maand   •   7 dagen per week open

Opslagmogelijkheden

Huurmogelijkheden

Containerbox.nl heeft opslag huurmogelijkheden voor particulieren en bedrijven. U kunt bij ons al opslag huren vanaf €3,30 per m3 per maand! Daarom zijn wij hét betaalbare alternatief voor wie een oplossing zoekt voor gebrek aan ruimte.

Wij verhuren opslagruimte voor kleine bezittingen of complete inboedels. Wij bieden u graag een opslag oplossing op maat.

Huren voor particulieren

Opslag voor particulieren is ideaal voor als u ruimte nodig heeft bij verhuizingen, verbouwingen of het tijdelijk verblijven in het buitenland. Uw motor, meubels of wijn zijn van harte welkom in één van onze opslagruimtes.

Opslagruimte huren voor bedrijven

Zakelijk kunnen wij u ook van dienst zijn met een opslagruimte. Ideaal voor bijvoorbeeld webshop houders, ondernemers of andere soorten bedrijven die voordelige extra opslagruimte willen huren. Ook kantoormeubelen, gereedschap en andere materialen kunt u veilig en schoon opslaan in onze opslagruimte.

Lees hier meer over onze opslagruimte maten, onze speciale archiefopslag, een zakelijke opslagruimteof een particuliere opslagruimte.

Onze vestiging in Alkmaar ligt centraal in de regio Heiloo, Bergen, Schoorl, Heemskerk, Beverwijk, Haarlem en Broek op Langedijk. 

Waarom Containerbox

3 locaties 3 locaties
Voor €3,30- per m3 Voor €3,30- per m3
7 dagen per week open 7 dagen p/w open
Bewaking Bewaking
Verwarmd Verwarmd
Droog Droog
Schoon Schoon
Veilige opslagruimte Veilige opslagruimte
Gratis overstappen Gratis overstappen

Uw kosten berekenen?

Benieuwd naar onze voordelige tarieven? Bereken hier zelf uw prijs! Wij berekenen geen BTW.

UW PRIJS BEREKENEN

Kies een locatie